daži ķeburi un drupačas

Jau pāris gadus vasaras beigās nodarbojos ar ogu uzlējumu pagatavošanu. Esmu gatavojis pat Latvijas vīnogu, melleņu un vēl dažādu citu ogu uzlējumus. No pieredzes varu tiekt, ka visgardākais ir ķiršu uzlējums.

Nepieciešams:

3l burka
1kg cukurs ( cukuru mazāk)
ogas (vairāk nekā litrs noteikti)
1l šņabītis

Kā pagatavot:

Visu samet burkā un sajauc.

Gatavs pēc pāris mēnešiem!

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: